Atlas stipendium

Nu kan ni läsa på våran skolas hemsida om vår resa och det stipendie vi fick denna veckan.
http://www.aranasgymnasiet.kungsbacka.se/aranas/Startsidan/Program-2011/Vard--och-omsorgsprogrammet/Nyheter-Vard--och-omsorgsprogrammet/VO-har-beviljats-Atlas-praktik/
 
Det är ganska otroligt att vi fick detta stora stipendiet och vi kan nog nästan inte fatta hur stort det är. Nu behöver vi inte lägga ut massa pengar själva och vi har råd med alla olika vaccinationer och andra saker som kostar så mycket pengar.
Det är inte bara vi som fick pengar utan det fick fyra andra tjejer som också ska åka i september. Det är kul att vi har kunnat hjälpa och inspirera andra till att göra samma sak!
I dag är det 67 dagar tills vi åker men det är fortfarande mycket som måste fixas! Vi har planerat att åka till Ullared en gång till efter jul för att inhandla en massa saker som barnen på barnhemmat ska få!
Det känns konstigt att efter ca 2 år har vi kommit så här långt, vi har verkligen kämpat och ser fram emot detta så otroligt mycket!
Vi vill även säga ett stort tack till Camilla Winter som hjälpte oss att få atlas stipendiet.
Tack även till våran lärare Malin Edefors som verkligen har stöttat oss från dag 1, tack för att du står ut med oss och för att du är så positiv!
 
Kram från Afrika gänget
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kontakta oss på vår mail [email protected]

RSS 2.0