stranden med kindergarden!

Idag har det hänt väldigt mycket!
 
Klockan 9 imorse gick vi ut för att skänka saker till kindergarden. När vi väl kom dit kom vi på att alla barnen skulle till stranden idag. Rektorn ville att vi skulle med och självklart ville vi det! 
Bilfärden tog ca 2h vilket vi inte var riktigt beredda på. Dagen har varit helt fantastisk! 
När vi kom dit fick alla barnen ett varsitt kokt ägg och vi fick 10 kakor var. Sedan sprang barnen runt och lekte och sedan åt vi jätte god mat! Konstigt nog så badade de inte, vi trodde att de åtminstone skulle ta ett dopp (med kläder på) men det gjorde de inte. 
 
När vi kom hem igen vid 17:00 så hämtade vi pärlor och satt och gjorde armband och ringar med alla barnen och de var överlyckliga och tyckte detta var väldigt roligt!
 
Nu är det bara imorgon kvar! Tiden har gått väldigt fort. Vi har lärt oss mycket och kommer sakna barnen väldigt mycket. 

Vi rengjorde gurkor som vi skulle ha till maten. Gurkorna är helt fantastiskt goda här nere!!

Vi åt ris med något slags kött som påminner om "pulled pork". Väldigt gott!!
Lärarna tyckte att det var väldigt roligt att vi skulle få äta med händerna-högerhanden (man får inte äta med vänster handen, vi tror det är för att de använder den handen när de är på toaletten)
för första gången.
Det var väldigt svårt till en början men det fungerade bra och det var en rolig upplevelse!

 


Kommentarer
Lena Johansson

Vilken härlig upplevelse ni varit med om. Mycket jobb som ligger bakom och många minnen för livet med ER. Fantastiska kort, kul att ha följt er på resan / Lena

2014-03-03 @ 18:38:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback