Julmys

 
Hej alla! Skulle publicera ett inlägg i går men min mobil är lite konstig och publicerar inlägg utan att jag hinner skriva något så i går blev det bara en rubrik.. Jaja! 
I går hade vi i Afrika gänget en riktig myskväll! Vi åt middag (Anja gjorde en super go kyckling pasta MUMS!!), bakade julgodis, såg på julkalendern och bakade julgodis! Så mysigt! Vi bytte även julklappar och vi alla hade verkligen kommit på bra saker att ge! Av Anja fick vi ett kit med hudlotion, bodyscrub och en ficklampa! Jätte bra inför resan! Av saga fick vi ett resekit med en filt, ögonbindel, öronproppar och nackkudde, super bra eftersom vi ska flyga länge! Av Emma fick jag och Anja varsin jätte fin ryggsäck, den var hur bra som helst! Den hade jätte många fack och var väldigt rymlig, perfekt som hand bagage! Saga fick en dvd film! Av mig fick dem ett armband från UF företag, det är ett pärlarmband och det står help africa på! överskottet av pengarna till ett unicef projekt som hjälper barn att få rent vatten i Niger!
det var verkligen en toppen mysig kväll och vi pratade mycket om att det börja närma sig till resan och att vi är väldigt förväntansfulla!
Nu är det snart jullov och vi börjar smått att skriva listor med vad vi kan tänkas behöva ha med oss och vi taggar tills femte februari!!
ha en toppen kväll så hörs vi snart!!!
kram Afrika gänget
 

Lucia!!

Hej! detta har inget att göra med Afrika projektet att göra men strunt samma!! i dag har vi vart med och sjungit på två äldreboende i kungsbacka! Det var några från trean, tvåan och ettan från vårat program! Det var jätte mysigt och väldigt uppskattat från de gamlas sida!!! 
 

Här kan ni höra oss på radion!

Som vi skrev igår blev vi intervjuade av P4 Halland om vårt projekt! Ni som missade det på radion kan gå in HÄR för att lyssna på det nu istället! Spola fram till 56:40 ! :D

Radio Halland!

Hej!
I dag blev vi glatt överraskade i skolan! jag(anna), Emma, saga och Anja var på lucia träning och plötsligt kom Malin och sa att radio Halland var på skolan och ville ha en Interjuv med oss!!
vi blev paffa men det gick jätte bra!! Hon som Interjuva oss fråga oss frågor om resan! Ni kan lyssna på Interjuvn i eftermiddag på P4 Halland!
 

Kontakta oss på vår mail [email protected]

RSS 2.0