Atlas stipendium

Nu kan ni läsa på våran skolas hemsida om vår resa och det stipendie vi fick denna veckan.
http://www.aranasgymnasiet.kungsbacka.se/aranas/Startsidan/Program-2011/Vard--och-omsorgsprogrammet/Nyheter-Vard--och-omsorgsprogrammet/VO-har-beviljats-Atlas-praktik/
 
Det är ganska otroligt att vi fick detta stora stipendiet och vi kan nog nästan inte fatta hur stort det är. Nu behöver vi inte lägga ut massa pengar själva och vi har råd med alla olika vaccinationer och andra saker som kostar så mycket pengar.
Det är inte bara vi som fick pengar utan det fick fyra andra tjejer som också ska åka i september. Det är kul att vi har kunnat hjälpa och inspirera andra till att göra samma sak!
I dag är det 67 dagar tills vi åker men det är fortfarande mycket som måste fixas! Vi har planerat att åka till Ullared en gång till efter jul för att inhandla en massa saker som barnen på barnhemmat ska få!
Det känns konstigt att efter ca 2 år har vi kommit så här långt, vi har verkligen kämpat och ser fram emot detta så otroligt mycket!
Vi vill även säga ett stort tack till Camilla Winter som hjälpte oss att få atlas stipendiet.
Tack även till våran lärare Malin Edefors som verkligen har stöttat oss från dag 1, tack för att du står ut med oss och för att du är så positiv!
 
Kram från Afrika gänget
 

Firar!!!

Just nu sitter vi i skolan och firar att vi har fått stipendiet med Anjas super goda hälso cupcakes!!!! Saga gillar inte något som är nyttigt så hon åt en vanlig kaka istället!! 
 

LYCKA!!!!!

Nu är det bekräftat, VI FICK DET STORA ATLAS STIPENDIET!!!!!!
vi är så så glada just nu!! Vi har hoppat runt hela morgonen och gråtit!!!!
så som vi har kämpat!!!
 

Öppethus!

Hej!
Nu var det ett tag sen vi gjorde ett inlägg här på bloggen så vi tänkte att det var dax! Just nu är det inte så jätte mycket som händer på planeringsfronten, vi väntar spänt på att få besked om det stora stipendiet vi har sökt.. tror vi får besked nästa vecka. Vi är väldigt nervösa inför detta men hoppas verkligen att vi får det!!
Vi håller på att vaccinera oss just nu och det är många sprutor som ska tas. Saga och Emma började ta sina sprutor för två veckor sen (tror jag) och jag började i onsdags!
vi har även vart med på öppethus på våran skola och pratade lite med dem elever som var intresserade av Vård och Omsorgsprogrammet, Vi fick väldigt bra respons av både elever och föräldrar som tyckte vi gjort ett bra jobb! Det var kul att höra!!
Vi räknar ner dagarna och det är inte långt kvar tills vi åker. Det känns konstigt men otroligt spännande, vi längtar väldigt mycket!
Vi kommer uppdatera mer flitigt nu när det börja närma sig!
Här är lite blandade bilder från både öppethus och när jag var och vaccinera mig!
Om ni har några tips om vart man kan få ex material, leksaker, kläder mm så är det bara att höra av sig! Antingen lämnar ni en kommentar eller skickar ett mail till [email protected]
Ha det bra så länge så hörs vi!
Bara 74 dagar kvar!
 

Kram Anna

Hotell bokat!

Hej! Som ni vet bokade vi ju biljetterna för resan igår vilket var ett jätte stort steg påväg mot målet. Idag bokade vi även hotellet som vi ska bo på efter att vi arbett klart som volontärer på barnhemmet och ska ha vår egen semester! Vi ska bo på Blu Marlin Village på toppen av zanzibar ön. Var vi ska på under själva volontärperioden vet vi inte ännu. Det får vi förmodligen reda på i Januari ungefär! :)
 
 

92 dagar kvar!

Nu har vi ÄNTLIGEN bokat våra flygbiljetter!!
Nu börjar man verkligen förstå att det är på riktigt, att vi faktiskt SKA åka!! 
 
Den 5 februari så smäller det! Det kommer vara så mycket leenden, lycka och glädje men också tårar den dagen...
Gud så vi längtar, nu sitter vi allihop på skilda håll och tittar på hotell som vi ska bo på under vår semester på Zanzibar :)
 
Nu kommer det nog fler inlägg än innan för nu börjar det dra ihop sig!
 
vi hörs
 

Kontakta oss på vår mail [email protected]

RSS 2.0