Power Point

Jag ligger nu på min säng och förbereder en powerpoint som vi ska använda oss av när vi ska på ett väldigt spännande möte på Hotell Halland. Vi ska visa och berätta för Rotary om vårat projekt. De ska sedan diskutera om de vill sponsra oss och med hur mycket. Mötet är visserligen inte försen den 13 november men vi kommer ha väldigt mycket annat att göra fram tills dess! Vi blev väldigt glada och firade med kokosbollar när vi fick svar från Rotary eftersom det kändes som våran dröm nu på riktigt kanske kan bli till verklighet! :D Men jag kommer vara fruktansvärt nervös inför mötet och det kommer nog de andra tjejerna med... vi har ju faktiskt aldrig gjort något som detta inför helt okända personer förut.
Såg också att vi hade fått flera nya läsare! :)
 
Kram Anja

Lyckliga!

Hej!!
 
Nu kan jag meddela att vi är väldigt glada angående en sak som vi om ett tag kan meddela vad det är för något!
Kan säga att det är något mycket bra och det är värt allt arbete vi lagt ner under den senaste tiden.
 
Ni får hållas lite men fortsätt kolla till bloggen om vad som händer!
 
Kram Emma
 

Duktiga tjejer

Jag var inte med och sålde några kakor i lördags eftersom jag var och tränade motocross, jag vill bara säga att mina kära vänner var mycket duktiga! Vi fick in lite över 2000kr och det ska vi verkligen vara nöjda med!
Nu har vi en halv flygbiljett.. En bit på vägen i alla fall.
 
Kram Emma

Sålt kakor

Jag sitter nu inlindad i en filt i min soffa och räknar pengar. Klockan tio i morse dukade Jag, Anna och Maria upp utanför systemet i Kungsbacka. Vi fick sålt en hel del men inte allt, det blev så otroligt kallt! Tack till alla som bidrog och gav oss stöd i kylan!
Inte bestämt när vi ska sälja nästa gång men det blir kanske till helgen eller nästa igen.
Kram Anja

Storbak

 
Hallo!
Idag har vi bakat för fullt hela dagen! 120st kokostoscarutor, 163st dumlegrottor och 50st hallongrottor. Vi var nog väldigt trötta allihop efteråt tror jag. På lördag ska vi sälja, förhoppningsvis får vi sålt allt och får in en hel del pengar till vår kassa!  Tyvärr kunde inte Maria vara med idag och Emma kommer inte kunna vara med på lördag, men jag och Anna kör på!
Vi kommer snart berätta mer om vårt projekt och hur det utvecklas.

Kram Anja

 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

Kontakta oss på vår mail [email protected]

RSS 2.0